NOSAN Consultancy

NOSAN Consultancy is in te huren voor verschillende werkzaamheden. 

Psychische problematiek en suïcidaliteit zijn lastige onderwerpen om te bespreken en wanneer je het zelf (gelukkig) niet hebt meegemaakt, soms lastig om te bevatten. NOSAN Consultancy biedt Lezingen en Consulten aan op meerdere gebieden. Dit vanuit ervaringsdeskundigheid, werkervaring en een achtergrond in Toegepaste Psychologie. Heeft u interesse of vragen?  Neem dan contact op via info@nosan.nl .

Gastspreker

Lezing Jong & Suïcidaal
Tijdens de lezing "Jong & Suïcidaal" houd ik mijn boek als leidraad aan. Ik vertel over de werkzaamheden die ik doe/heb gedaan op het gebied van suïcidepreventie, wat mijn eigen ervaring is met suïcidale gedachten en alles wat daarbij kwam kijken (hulpverleners, diagnosen, medicatie) & ik vertel de verhalen van 10 verschillende suïcidale jongeren, met elk een eigen thema. Hierbij kan je denken aan thema's als scheiding, trauma's en wachttijden. Aan het eind geef ik u handvatten hoe in gesprek te gaan met iemand die suïcidaal is; do's en dont's.

Gastspreker
Als gastspreker spreek ik op verschillende evenementen over het thema suïcidaliteit en psychische problematiek. Hierbij sluit ik aan op het onderwerp van het evenement. Interesse of ik als gastspreker op jouw evenement aan kan sluiten? Neem contact op.

Ervaringsdeskundig Toegepast Psycholoog

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in combinatie met mijn opleiding tot Toegepast Psycholoog kan ik u op verschillende manieren ondersteunen in situaties. Hierbij kan u denken aan: 

- Docenten die casuïstiek inbrengen van een leerling waarvan ze niet weten hoe ze er mee om moeten gaan.
- Ouders die niet in contact kunnen komen met hun depressieve (suïcidale) puber.
- Inzicht in de manier van denken van suïcidale personen.

Dit zijn enkel voorbeelden, benieuwd of ik iets kan betekenen voor u? Neem gerust contact op!


Factuur en offerte

NOSAN is een KvK-geregistreerd bedrijf en betalingen gaan per factuur. Offerte aanvragen? Neem contact op via info@nosan.nl . 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn